Expertise binnen de geestelijke gezondheidszorg

Wie wij zijn

Future Zorg heeft een groot relatienetwerk van zorgprofessionals waarin wij de juiste persoon voor de opdracht vinden. Wij voeren onderhandelingen en maken afspraken met de opdrachtgever en de professional. Tevens zorgen wij voor de match met betrekking tot het tarief, de salariseisen en de wensen met betrekking tot werkduur en reistijden van beide partijen. Future Zorg werkt met diverse dienstverbanden; interim, projectovereenkomsten en werving & selectie. In een gesprek met de organisatie én de professional zoeken we naar de meest geschikte vorm.

Onze kracht zit in een persoonlijke benadering met een transparante communicatie. Door jarenlange ervaring komen we snel tot de kern. Ons uitgebreide netwerk binnen de zorgsector geeft ons kennis van de markt. Hierdoor weten wij de juiste professionals te vinden.

Waarom Future Zorg?

  • Expertise binnen de geestelijke gezondheidszorg
  • Landelijk netwerk
  • Overeenkomsten op maat
  • Transparant en persoonlijk

Maak kennis met ons

Isabelle FokkensSenior Consultant Zorg

"Ik ben een zorgmens met een vleugje commercie in het bloed. Mijn werk voer ik uit met veel toewijding en energie voor de instellingen en de professionals. Ik ben een enthousiaste professional en werk hard met een gezonde dosis humor op zijn tijd. Mijn persoonlijke benadering richting de zorgprofessionals en onze opdrachtgevers is voor mij heel belangrijk. Transparantie, duidelijkheid en snelheid. De top 3 van ons succes."

ifokkens@figroep.nl 0631952971

Karen Reus-SeegersConsultant Zorg

"Ik heb een gedreven en positieve houding en denk graag in kansen en mogelijkheden. Belangrijk vind ik het om als persoon loyaal en betrokken te zijn en op zoek te gaan naar de echte juiste match tussen professional en opdrachtgever. Contact houden, terugkoppeling geven en mijn netwerk warm houden, dat is wat ik doe. Met een grote glimlach, dat maakt het leven mooi."

kseegers@figroep.nl 0654996024