Expertise binnen de geestelijke gezondheidszorg

Voor professionals

Voor de professional zoekt Future Zorg binnen haar relatienetwerk naar passende opdrachten. We voeren onderhandelingen en maken afspraken voor een kennismaking tussen de organisatie en de zorgprofessional. We zijn transparant in het opstellen van het tarief- of de salariseisen en wensen inzake werkduur en reistijd. We doen er alles aan om de professional te ontzorgen.

Waarom Future Zorg?

  • Expertise binnen de geestelijke gezondheidszorg
  • Landelijk netwerk
  • Overeenkomsten op maat
  • Transparant en persoonlijk

Professionals vertellen

Anneke GZ psycholoog/psychotherapeut

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als interim professional in de rol als GZ-psycholoog en psychotherapeut.

In 2018 heb ik een opdracht via Future Zorg gedaan. De samenwerking met Isabelle Fokkens was prettig. Ik heb het als laagdrempelig ervaren om contact met haar op te nemen en voelde me altijd gehoord en geholpen door haar. Ze pakt zaken snel en professioneel op. De communicatie ervaar ik als open en direct, wat voor mij prettig werkt. Onlangs hebben wij contact gehad voor een eventuele vervolgopdracht. Uiteindelijk heb ik elders een andere opdracht aangenomen. Wederom was het contact prettig en het voelde betrouwbaar. Bij Future Zorg ervaar ik dat zij echt met je meedenken en betrokken zijn met jou als professional en mens. Heel fijn samenwerken!

fallback-img

Yanna Psychiater

De kennismaking met Future Zorg was erg plezierig. Niet alleen ging de manager Zorg in op wie ik ben en wat mijn achtergrond is, maar vooral ook op wat ik zocht in een baan. Kortom, mijn wensenpakket werd goed inzichtelijk gemaakt. Daarna, binnen zeer korte termijn, had ze al gesprekken geregeld bij de opdrachtgever. En al vrij snel volgde het project bij GGZ WNB in Halsteren. Nu ik op het project zit, houdt ze nog steeds goed contact met me. Door een stuk begeleiding voel ik me erg betrokken. Zonder de overtuigingskracht van Future Zorg en de vertrouwensrelatie die Future Zorg met haar klanten heeft opgebouwd, had ik waarschijnlijk niet de kans gekregen om mijzelf te bewijzen als psychiater bij GGZ WNB.

Ben SPV

Via een oud collega ben ik met Isabelle van Future Zorg in contact gekomen. Zij komt op mij over als heel professioneel, zorgvuldig, attent, meedenkend en komt met goede adviezen. Zorgt voor een veilig milieu wanneer je met haar in contact bent, waarin haar openheid en eerlijkheid voorop staan. Isabelle weet waar ze voor staat en kent de inhoud daarin goed. Begeleiding verloopt door dit alles erg warm en plezierig.

Mandy Basispsycholoog

Nadat ik afgestudeerd was als basispsycholoog, kwam ik vlot in contact met Isabelle van Future Zorg. Waar ander bureaus mijn zwangerschap van 34 weken een probleem vonden, keek Isabelle juist naar de mogelijkheden. Gezien mijn goed gevulde rugzak met werkervaring binnen de GGZ, regelde zij op zeer korte termijn een kennismakingsgesprek voor mij bij mijn nieuwe werkgever. Door het vroegtijdige breken van mijn vliezen met 36.5 week had ik letterlijk één uur voor de geboorte van mijn zoontje Lars een go bij mijn nieuwe werkgever. Alle regelzaken rondom de bemiddeling zijn zorgvuldig uitgevoerd door Isabelle. Hierdoor heb ik optimaal kunnen genieten van mijn zwangerschapsverlof en kan ik 1 februari helemaal uitgerust starten bij mijn nieuwe werkgever. Hier heb ik natuurlijk veel zin in.

Wim Poh-ggz / spv

Via Linked in kwam ik in contact met Isabelle van Future Zorg. Ons kennismakingsgesprek lag een beetje in het midden tussen mijn woonplaats en het kantoor van Isabelle. Al snel was er een klik, met aandacht voor de persoon werd geluisterd en gevraagd. Isabelle was laaiend enthousiast over de instelling waarvoor zij een medewerker zocht en dat prikkelde al snel mijn nieuwsgierigheid. Met veel plezier heb ik via Future Zorg in betreffende instelling gewerkt. Dat ik uiteindelijk, na een paar maanden een andere keuze maakte doet niets af aan de samenwerking met Isabelle en Future Zorg

fallback-img

Bregje GZ psycholoog

Ondanks dat bemiddeling op dit moment in deze branche voor professionals niet écht nodig is, heb ik de bemiddeling van Future Zorg erg prettig gevonden. Alle regelzaken, zoals salarisonderhandelingen, werden mij uit handen genomen. Het werd daardoor voor mij een stuk laagdrempeliger om een gesprek aan te gaan met mijn potentiële nieuwe werkgever. Als ik iemand zou adviseren in de werving en selectie dan zou ik Isabelle van Future Zorg zeker adviseren. Per november start ik bij mijn nieuwe werkgever en ik heb er erg veel zin in.

Dinka GZ psycholoog

Al een geruime tijd heb ik contact met of werk ik via Future Zorg, wat ik als heel fijn ervaar. Bijzondere vriendelijke, respectvolle benadering en betrokkenheid maken het contact prettig. Alle zaken rondom een opdracht worden zorgvuldig uitgevoerd en volledig verzorgd. Het enige wat ik moet doen is naar een gesprek gaan en dan heb ik de volgende opdracht. Dat betekent dat er ook een hele goede match gemaakt wordt. Kortom ben ik heel tevreden tot nu toe om zaken te doen met Future Zorg.

Raed Basisarts

Met Future Zorg ging het snel en soepel. Ze hebben mij benaderd voor het invullen van een vacature bij een GGZ-instelling. Binnen ‘no- time’ ben ik aangenomen voor de functie! Ze bieden een doelgerichte begeleiding tot en met het einde van het sollicitatieproces. Een zekere positieve ervaring.

Cees Basisarts

Nadat mijn contract als basisarts bij een GGZ instelling was afgelopen, kwam ik vlot met verschillende (4-5) bureaus in contact, waaronder Future Zorg. Het bleek al snel dat Future Zorg zich duidelijk onderscheidde van de andere partijen doordat er bij Future Zorg vlot en effectief werd doorgepakt, zodat ik binnen enkele weken de keus had tussen 2 opdrachten: een korte en een lange. Ik koos voor de korte opdracht omdat die dichter bij mijn woonplaats was, maar uiteindelijk werk ik (na een plezierige 3 maanden) nu uiteindelijk in vaste dienst bij de opdrachtgever van de lange opdracht in de verslavingszorg. Wat mij erg aanspreekt bij Future Zorg is dat er “kort op de bal wordt gespeeld”. Je wordt niet aan het lijntje gehouden, er wordt echt voor je aangepakt!

fallback-img

Rijk Interim klinisch psycholoog

Ik werd op een enthousiaste manier door Future Zorg benaderd. Ik was net op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als klinisch psycholoog heb ik specifiek ervaring met de forensische ambulante zorg. Ik werd geïntroduceerd in een heel ander gebied van zorg: trauma-gerelateerd. Voor mij betekende dit een uitdaging. Ik heb nu een stap gezet waar ik geen moment spijt van heb gehad. Benadering en ‘nazorg’ vanuit Future Zorg zijn beide in prima handen!

fallback-img

Michael GZ psycholoog

Op een persoonlijke, ongebruikelijke manier (we spraken af op een leuke locatie) kwam ik in contact met Future Zorg. Bij het kennismakingsgesprek voelde ik meteen een klik en aandacht voor de persoon achter de psycholoog. Dit leidde al snel tot een plaatsing bij een instelling. Toen, ondanks de zorgvuldige voorbereiding, de match er na korte tijd niet bleek te zijn, was er begrip voor mijn keuze en ervoer ik steun. Een volgende keer maak ik graag weer gebruik van de diensten van Future Zorg.

fallback-img

Maaike GZ psycholoog

Future Zorg benaderde mij met de vraag of ik openstond voor een andere baan. De persoonlijke en doortastende aanpak sprak mij aan en al snel werd een passende vacature voorgesteld. Het kennismakingsgesprek verliep prettig en werd goed begeleid door Future Zorg. Inmiddels werk ik met veel plezier bij deze werkgever en geniet ik van alle nieuwe uitdagingen.

fallback-img

Ilse Interim GZ psycholoog

Mijn ervaring met Future Zorg is positief. Ik werd benaderd of ik interesse had in een andere baan. Dat had ik niet, maar wel in een interim opdracht. Na een aantal telefonische contacten vond een gesprek plaats bij een tbs kliniek. Kort daarvoor heb ik persoonlijk kennisgemaakt met Isabelle. De opdracht bij de tbs kliniek heb ik uiteindelijk afgeslagen maar de daaropvolgende opdracht waar ik voor werd benaderd, paste beter bij mijn persoonlijke omstandigheden. Vanuit Future Zorg werd het contact gelegd en nadat ik een afspraak had gemaakt voor een kennismakingsgesprek, kon ik binnen 2 weken starten. De overeenkomst en afspraken werden snel en goed geregeld vanuit Future Zorg. De communicatie gaat gemakkelijk en praktisch, zowel via mail, sms als telefonisch.

fallback-img

Bert Interim manager

Mijn eerste kennismaking met Future Zorg was anders dan andere intermediairs waar ik in het verleden mee heb gesproken. Ik proefde actie en vastberadenheid en niet slechts opname in een databank van kandidaten. Maar eerst zien en dan geloven. Na verloop van tijd kwam Future Zorg met een opdracht bij Emergis in Zeeland. Deze bleek een goede match met mijn ervaring. Ik realiseer daar nu een nieuw acute zorgsector inclusief een HIC. Future Zorg zat gedurende dit aannameproces stevig in regie, kwam snel tot afspraken en steunde mij. Inderdaad wat ik destijds proefde bleek de waarheid. Actie! Mijn huidige opdracht is een van de meest uitdagende in mijn periode als interim manager.

fallback-img

Reinier Psychiater

Mijn ervaring met Future Zorg is kort en krachtig te omschrijven: ze werken effectief en transparant, met de patiënt als het centrale belang. Tevens is Future Zorg creatief vanuit een duidelijke doelstelling. Sinds begin maart 2016 voer ik interim werkzaamheden uit en ik voel me als een vis in het water. Ondanks dat ik mijn werkuren verdeel over twee locaties voel ik me goed passen in de groep. Een schot in de roos.

fallback-img

Mayke GZ psycholoog

Via Future Zorg ben ik op detacherings basis in augustus jl. gestart bij een zorginstelling die in Noord-Brabant de grootste aanbieder is op het gebied van verslavingszorg. Als hoofdbehandelaar/GZ psycholoog ben ik verbonden aan het algemeen specialistisch team in Breda. Een heel leuke, dynamische functie met een goede balans tussen de inhoud (behandeling) en de processen daar omheen (beleid, innovatie, teamprocessen, werkbegeleiding etc). Geen dag is hetzelfde en ontplooiingsmogelijkheden genoeg. Ik zit er precies op mijn plek!

fallback-img

Sander Forensisch psycholoog en GZ-psycholoog

Mijn plezier in het werk als GZ-psycholoog is sterk verbeterd sinds mijn zelfstandige vestiging en de bemiddeling door Future Zorg. Na vele jaren als GZ-psycholoog en manager te hebben gewerkt in de forensische psychiatrie wilde ik meer eigen verantwoordelijkheid voor resultaat en inhoud. Na een gesprek bij Future Zorg kon ik al heel snel aan de slag bij een eerste opdrachtgever waar ik nu nog steeds werkzaam ben. Ik werk op dit moment met veel plezier als GZ-psycholoog/hoofdbehandelaar bij GGZ WNB in Bergen op Zoom. Ik ervaar Future Zorg als professioneel, alert en doortastend met voldoende ruimte voor de eigenstandige professionele keuzes.

fallback-img

Ineke GZ psycholoog

Mijn kennismaking en ervaring met Future Zorg is zeer positief. In een eerste gesprek werd uitvoerig ingegaan op mijn wensen en ervaring. Daarnaast kreeg ik een goed beeld van wat ik kon verwachten van Future Zorg. Al snel werd een eerste contact voor me geregeld bij De Hoop GGZ .Toen bleek dat deze vacature om verschillende redenen niet voldeed aan mijn verwachtingen, werd vlot een tweede mogelijkheid aangeboden binnen dezelfde organisatie. Op deze plek werk ik nu met veel plezier. Al met al een goed resultaat binnen een paar maanden.

fallback-img

Renee GZ Psycholoog

Mijn werkplezier is met sprongen vooruit gegaan sinds ik de overstap heb gemaakt naar Future Zorg. Na vele jaren als GZ-psycholoog kinderen en jeugd bij eenzelfde werkgever gewerkt te hebben wilde ik meer afwisseling, vrijheid en nieuwe uitdagingen. Na een prettige kennismaking met de manager Zorg kon ik al heel snel aan de slag bij een eerste opdrachtgever en aansluitend hieraan was er een volgende opdracht bij een andere organisatie. Ik werk op dit moment met veel plezier als GZ-psycholoog bij het FACT jeugd team van Kenter Jeugdhulp in Haarlem. Hoewel ik het jammer vind dat deze opdracht over een paar maanden is afgelopen, kijk ik toch ook alweer uit naar een nieuw project. Want ik weet zeker dat er straks weer een passende functie voor me klaar staat.

Kitty ANIOS

Future Zorg heeft voor mij de juiste werkgevers/opdrachtgevers kunnen vinden. Sloot goed aan bij mij als persoon. Ik wilde zelf heel veel en heel snel en was teleurgesteld toen het contract niet verlengd werd. Sinds kort ben ik aan een nieuwe opdracht begonnen. Ik heb er zin in !

Er is zeker een match tussen Isabelle en mij als persoon. Ze voelde me goed aan. Juiste persoon op het juiste moment voor mij. Het opkomen voor mijn belangen heeft me goed gedaan. Het is een goede boost geweest voor mijn zelfwaardering. De communicatie is eerlijk en transparant, prettig en persoonlijk. Future Zorg is betrouwbaar, goed bereikbaar en het persoonlijk contact is prettig.

Belangrijk om te werken met een bureau voor mij is dat ze verbinding hebben met alle facetten en niveaus van de gezondheidszorg.

Aanmeldformulier professional

Heeft u interesse in de bemiddeling door Future Zorg ? Door middel van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor bemiddeling door Future Zorg. Aan de aanmelding en onze bemiddeling zijn voor u geen kosten verbonden.

  • (aantal uren per week)
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dot, docx, jpg, jpeg.
  • * Door op verzenden te drukken geeft u toestemming aan Langhenkel Zorg om uw cv voor te leggen aan geschikte opdrachtgevers. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken via zorg@figroep.nl.