Heeft u een vacature (vast of tijdelijk) die u graag ingevuld ziet worden?

Opdrachtgevers

Voor de GGZ instelling zoeken wij in onze portefeuille en in ons netwerk naar een geschikte kandidaat. Wij voeren een eerste selectiegesprek, zorgen voor een profielschets en cv en organiseren een eerste kennismaking. De benodigde documenten verzorgt Future Zorg zodat merendeel van de administratie uit handen wordt genomen.

Heeft u een vacature (vast of tijdelijk) die u graag ingevuld ziet worden?
Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon en maken graag een afspraak om uw vraag persoonlijk door te spreken.

Waarom Future Zorg?

  • Expertise binnen de geestelijke gezondheidszorg
  • Landelijk netwerk
  • Overeenkomsten op maat
  • Transparant en persoonlijk

Opdrachtgevers vertellen

Mariëlle van Zon-Hulsbosch HR adviseur a.i. bij Vincere GGZ

Via Future Zorg hebben we diverse zorgprofessionals werkzaam. Onder anderen een interim psychiater, interim GZ psycholoog en daarnaast hebben we 2 basispsychologen via dit bureau in dienst genomen. Er was een prettige samenwerking, duidelijk en concreet. Afspraken worden nagekomen.

Clay Tubalawony Teamleider Specialistische GGZ bij Novadic Kentron

De dienstverlening van Future Zorg is prima. Afspraken worden nageleefd en men denkt mee in oplossingen ondanks de druk om professionals snel in te zetten. Het contact met Isabelle van Future Zorg is ook erg prettig en professioneel.

Wilma van de Vosse manager De Hoop GGZ

Vanuit mijn rol als manager bij De Hoop GGZ ben ik zeker tevreden over de dienstverlening van Future Zorg. Er is via Future Zorg meerdere keren een interim psychiater bij ons werkzaam geweest. Momenteel werken wij ook samen met een psychiater dit bureau. Een fijne samenwerking die goed bevalt. Future Zorg reageert adequaat in crisissituaties en denkt goed mee in oplossingen. Communicatie is duidelijk en transparant.

Rob Anker Manager bedrijfsvoering bij Palier

Isabelle Fokkens verstaat de kunst om snel in te spelen op de vraag. Haar accuratesse, flexibiliteit en inlevend vermogen laten zien dat zij veel expertise heeft op het gebied van de GGZ en in het bijzonder het forensisch veld. Haar manier van werken is zeer klantgericht en zij weet zeer goed kandidaten voor te sorteren die geschikt zijn. Kort & goed. Een zeer professionele consultant die zegt wat zij doet en doet wat zij zegt!

Kees Goudzwaard Regiomanager bij GGZ De Hoop

Ik ben heel tevreden over de service van Future Zorg en de persoonlijke stijl van Isabelle Fokkens. Future Zorg schakelt snel, levert snel en goede mensen. Bij de vraag naar interimwerk wil ik de indruk hebben dat men de urgentie van de vraag aanvoelt. Bij Future Zorg ervaar ik die betrokkenheid heel sterk.

Xandra Ramaekers HR adviseur bij De Viersprong

Door een korte kennismaking met de consultant en manager werd de dienstverlening van Future Zorg duidelijk uitgelegd. De contactmomenten zijn prima. Op ons verzoek willen we alleen contact indien er een vraag ligt vanuit ons. Dit pikt Future Zorg goed op. Ze zijn niet opdringerig. Een zeer dienstverlenende en prettige samenwerking. De benodigde gegevens die we nodig hebben voor het inzetten van de professional worden netjes via de mail aangeleverd. De communicatie met Future Zorg verloopt prima. Voornamelijk via de mail en dat vind ik prettig. Voor zover ik weet is de kwaliteit professionals prima. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is het lastig goed gekwalificeerd personeel te vinden. De tarieven schieten hierdoor wel erg omhoog.

Dhr. ir. Amir Moghaddam Financieel Manager bij GGZ reflection Haaglanden

Wij ervaren een prettige, flexibele en responsieve samenwerking met Future Zorg, Isabelle Fokkens. Heldere en duidelijke afspraken zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan

Silke Lamers Corporate Recruiter

Ik ervaar de zaken met Future Zorg als een prettige samenwerking. Er wordt snel ingespeeld op onze behoefte en ze komen dan ook met een geschikte kandidaat. Het contact verloopt prettig en er is ruimte om afspraken vast te leggen naar onze wens. We zijn erg benieuwd naar de kandidaat die bij ons gaat starten!